Redline 360c connect issues

searay

Learning to Fly
Beginner User
Joined
Aug 8, 2013
Messages
114
Reaction score
269
Anyone else having issues connecting their Redline 360c via Bluetooth? I noticed it wasn't automatically connecting (which it had been) and now I can't seem to get it to connect. My phone sees it but never connects. I've tried "forget device" as well as deleted Escort Live and started over. I'm using an iPhone with v14.2 software so maybe that's the issue?
 
Last edited:

westwind77

Premium Plus
Lifetime Premium
Advanced User
Joined
Dec 7, 2016
Messages
3,270
Reaction score
6,906
Anyone else having issues connecting their Redline 360c? I noticed it wasn't automatically connecting (which it had been) and now I can't seem to get it to connect. My phone sees it but never connects. I've tried "forget device" as well as deleted Escort Live and started over. I'm using an iPhone with v14.2 software so maybe that's the issue?
Have you confirmed the 'Maximize Compatibility' is on/enabled under your hotspot settings? It cannot connect with this not active.

I'm running 14.2 and it connects without an issue....as long as I turn on my 'allow others to join' as I'm walking to my vehicle.

I find that if I leave my hotspot on all the time the RL360c will not connect half the time when it starts up, but will every time if I turn it off then back on right before getting in.

Just some thoughts/things to try.
 

Discord Server

Latest threads

Latest posts

Forum statistics

Threads
92,173
Messages
1,404,452
Members
23,397
Latest member
gschaaf77
Top