Info/Help Content Issues

THX723

Learning to Drive
General User
Joined
Jul 28, 2020
Messages
18
Reaction score
30
FYI, noticed some cut 'n pasting error under the Info/Help content ('i' button) of Presentation Settings.

Screenshot from iOS App:

IMG_3099.png
 

mswlogo

Software Developer
Premium Plus
Lifetime Premium
Advanced User
Software Developer
Joined
Nov 1, 2014
Messages
4,095
Reaction score
4,366
Location
MA
It's not a cut n paste error. It's working fine here. What version are you on and which device.

It's not a cut n paste error. It's working fine here. What version are you on and which device.

It's not a cut n paste error. It's working fine here. What version are you on and which device.

;)
 

THX723

Learning to Drive
General User
Joined
Jul 28, 2020
Messages
18
Reaction score
30
I can only assume the latest iOS version (2.0.56.462), since no App update was available.
 

jestric

Learning to Fly
Premium Plus
Beginner User
Joined
Sep 4, 2020
Messages
416
Reaction score
709
Location
Florida
FYI, noticed some cut 'n pasting error under the Info/Help content ('i' button) of Presentation Settings.

Screenshot from iOS App:

View attachment 161258

I get the exact same thing when I go to this section of V1Driver.

I have an iPhone 8 Plus running iOS 14.0.1
 

THX723

Learning to Drive
General User
Joined
Jul 28, 2020
Messages
18
Reaction score
30
LoL I just noticed @ms
It's not a cut n paste error. It's working fine here. What version are you on and which device.

It's not a cut n paste error. It's working fine here. What version are you on and which device.

It's not a cut n paste error. It's working fine here. What version are you on and which device.

;)
LOL, I just noticed the humor! :D
 

mswlogo

Software Developer
Premium Plus
Lifetime Premium
Advanced User
Software Developer
Joined
Nov 1, 2014
Messages
4,095
Reaction score
4,366
Location
MA
Are folks still seeing this on the latest release?

If you do see it, try killing V1Driver and go straight to that problem and see if it does it.
There might be a bug on the order you do stuff that is surfacing it.

I have not repeated this issue. Hard to figure out how it's possible.
 

THX723

Learning to Drive
General User
Joined
Jul 28, 2020
Messages
18
Reaction score
30
I'm sad to report the issue persisted through this last app update and having killed off the app process. Uber strange.
I may try uninstalling and see if that helps.
Post automatically merged:

No joy. I tried uninstalling -> hard reset the iPhone -> re-install (did not do a settings restore) -> immediately went to the offending page -> same deal.
 
Last edited:

mswlogo

Software Developer
Premium Plus
Lifetime Premium
Advanced User
Software Developer
Joined
Nov 1, 2014
Messages
4,095
Reaction score
4,366
Location
MA
I'm sad to report the issue persisted through this last app update and having killed off the app process. Uber strange.
I may try uninstalling and see if that helps.
Post automatically merged:

No joy. I tried uninstalling -> hard reset the iPhone -> re-install (did not do a settings restore) -> immediately went to the offending page -> same deal.
Ok, thx for the update.
 

mswlogo

Software Developer
Premium Plus
Lifetime Premium
Advanced User
Software Developer
Joined
Nov 1, 2014
Messages
4,095
Reaction score
4,366
Location
MA
Ok, thx for the update.
Found it. I didn't realize you had the screen scrolled down in that first image you posted.
The first page worth was OK and I thought it was working.

It WAS a Copy Paste Error. Ugh.

Thanks !!
 

Discord Server

Latest threads

Forum statistics

Threads
89,980
Messages
1,368,516
Members
22,632
Latest member
radar1972
Top