Highway Radar - Questions/Help

NVR2FST

Premium Plus
Lifetime Premium
Advanced User
Joined
Aug 1, 2011
Messages
1,666
Reaction score
1,504
Location
Somewhere in cyberspace.
When I start HR now I get this:

When I start HR I now get this: (1st screen shot). Previously I got this: (2nd screen shot). Am I doing something wrong? Just updated to the latest version.
Screenshot_20200915_053128_com.highwayradar.app.jpeg
Screenshot_20200915_053519_com.highwayradar.app.jpeg
 

ICULookin

Road Terror- ICU watching
Beginner User
Joined
Jul 31, 2018
Messages
814
Reaction score
850
Location
ATL OTP GA
where do I find the Sabre plugin? And hw do I install it? Thank you in advance.
 

ferius

More arrows please
Premium Plus
Lifetime Premium
Advanced User
Software Developer
Joined
Jan 27, 2019
Messages
519
Reaction score
1,984
Location
Seattle area, WA
Everything is fine. Just click start and the app will start work.
SABRE is a protocol for integration 3rd-party plugins into HwR - think of that as of open API. At this moment I haven't seen any in the wild yet.
 

ICULookin

Road Terror- ICU watching
Beginner User
Joined
Jul 31, 2018
Messages
814
Reaction score
850
Location
ATL OTP GA
Is Google maps a better Sourcename than Waze?or what is the preferred source?
 
Last edited:

ICULookin

Road Terror- ICU watching
Beginner User
Joined
Jul 31, 2018
Messages
814
Reaction score
850
Location
ATL OTP GA

ICULookin

Road Terror- ICU watching
Beginner User
Joined
Jul 31, 2018
Messages
814
Reaction score
850
Location
ATL OTP GA
I just discovered that this function can be automated with MacroDroid.

Does MD have to be running in the background on all the time for the macros to work? Or does it remember the settings if you restart your phone. Are the macros permanent until I change them or do i lose them if the app is closed? thank you for your reply in advance.
 

NVR2FST

Premium Plus
Lifetime Premium
Advanced User
Joined
Aug 1, 2011
Messages
1,666
Reaction score
1,504
Location
Somewhere in cyberspace.
MD will normally run automatically in the background and the macros remain in effect until you change them. There is also an auto-backup feature. The settings should also be saved to your Google account if your phone is configured for auto backup and restore. Hope this helps.
 

Discord Server

Latest threads

Latest posts

Forum statistics

Threads
90,146
Messages
1,371,507
Members
22,684
Latest member
hugolau1
Top