Beltronics GT-1 only 7 Ka segments?

eptheking1977

Learning to Drive
General User
Joined
Jul 8, 2015
Messages
5
Reaction score
1
Hello I could use some help I purchased a GT 1 off of E Bay and I noticed in the Manual set up that KA has 10 segments to choose from. But when I set it up thru Escort live or done manually I only see 7. Does anyone have an answer
 

dudeinnz

NZCTG
Moderator
Corgi Lovers
Advanced User
Lifetime Premium Member
Joined
Oct 14, 2015
Messages
4,871
Reaction score
6,453
Location
Christchurch
Hello I could use some help I purchased a GT 1 off of E Bay and I noticed in the Manual set up that KA has 10 segments to choose from. But when I set it up thru Escort live or done manually I only see 7. Does anyone have an answer
Interesting observation, I just plugged in mine as well and yes you are right, it only has 7 Ka segments, but the manual states 10 (https://cdn.shopify.com/s/files/1/1935/1881/files/BEL_GT-1_QRG_WEB.pdf?14752900604685148345). Also, I remember last time I used the app to update the settings, they would not "Stick". I will move this to the Beltronics/Escort section, in case others can help.
 

dudeinnz

NZCTG
Moderator
Corgi Lovers
Advanced User
Lifetime Premium Member
Joined
Oct 14, 2015
Messages
4,871
Reaction score
6,453
Location
Christchurch
I am trying to update my unit here:

However, it keep saying "server connecting" for the last 15 minutes.
1.png
 

NOTKTS

Learning to Fly
Beginner User
Joined
Oct 30, 2018
Messages
157
Reaction score
325
Location
Long Island/NY
Kind of cool looking. This is basically an Escort X80 with the mag mount. Looking thru the online owners manual I also see the ka segments but its odd that a few are missing. It also shows 4 for k. Also I see no RDR. Any feel for how this is on Ka? Thanks.
 

Discord Server

Forum statistics

Threads
87,544
Messages
1,331,384
Members
22,049
Latest member
nitemare50
Top