Radenso Pro M Firmware update now available (US 19)

VR4pt0r

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 23, 2019
Messages
12
Reaction score
11
All, we are still researching the issue for you. Just keeping you in the loop, thanks!
G’day Randy

I assume you are waiting for the research results before releasing the Australian/NZ ProM update is that the case?

Cheers

AL
 

knight_man

I wanna go fast
Intermediate User
Joined
Aug 12, 2018
Messages
594
Reaction score
813
I know this may sound like a dumb question so be gentle, should we do a factory reset on the Pro M this time around since there are new settings/changes?

I didn't, but I don't use lockouts and no MCxxx anything, so not going to notice some of these issues. I didn't notice right away anyone mentioning it and the instructions typically on the Radenso say you don't need to reset every time you update.
 

Heywood

Learning Something New, Still Dying Stupid
Advanced User
Lifetime Premium Member
Joined
May 12, 2016
Messages
4,158
Reaction score
7,974
Location
Alberta Canada
You don’t need to do a factory reset.

It’s only the Uniden’s that suggest you do a factory reset after a FW update.
 

Randy at Radenso

beyond radar
Advanced User
Lifetime Premium Member
Manufacturer
Joined
Sep 9, 2011
Messages
651
Reaction score
2,557
Location
Cincinnati, OH

Tb12

PSL +5
Intermediate User
Joined
Aug 7, 2018
Messages
416
Reaction score
655
Location
MA
Seeing similar lockout oddness.

Edit: I'm an idiot and forgot how to go through menu settings. Oops.

Can't wait til Radenso has in-house designed hardware! ;)
 
Last edited:

TheSkyIsFalling

Learning to Fly
Beginner User
Joined
Feb 7, 2016
Messages
1,368
Reaction score
1,817
I’m on us16 still. Since so many ppl are report issues with this. Maybe release us16 again until it get resolved

The tweak is just tones so no big loss going back to us16.
 

VR4pt0r

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 23, 2019
Messages
12
Reaction score
11
For all the ppl out there who do not live in America, like all us bastards living in AU and NZ 😜😜 In case you are curious, here it is a chance to hear what the new ProM tones sound like till we get blessed with our own update 😉😉

 

synistyr

I need more coffee
Advanced User
Lifetime Premium Member
Joined
Aug 4, 2014
Messages
1,927
Reaction score
2,110
So hit a different US19 bug tonight.

Was riding along, hit a locked locked out area and heard some barely audible beeping. The ProM was alerting but at very low volume.

I stopped and checked. Display said HWY mode (I run in AutoCity) and the volume control was all wonky.






Sent from my iPhone using Tapatalk
 

TheSkyIsFalling

Learning to Fly
Beginner User
Joined
Feb 7, 2016
Messages
1,368
Reaction score
1,817
So hit a different US19 bug tonight.

Was riding along, hit a locked locked out area and heard some barely audible beeping. The ProM was alerting but at very low volume.

I stopped and checked. Display said HWY mode (I run in AutoCity) and the volume control was all wonky.






Sent from my iPhone using Tapatalk

Is that really a bug or did the pro m settings get changed inadvertently and not know


I take my pro m down sometimes and I put it the center console but while the car is running so the pro m is on. One time I heard it “city, auto city, hwy “.

Had i not heard it. And saw it on hwy. I would think bug
 

synistyr

I need more coffee
Advanced User
Lifetime Premium Member
Joined
Aug 4, 2014
Messages
1,927
Reaction score
2,110
Is that really a bug or did the pro m settings get changed inadvertently and not know


I take my pro m down sometimes and I put it the center console but while the car is running so the pro m is on. One time I heard it “city, auto city, hwy “.

Had i not heard it. And saw it on hwy. I would think bug
Definitely a bug. I have the volume set and almost never change it. (when I do I vary between 6-7).

The alert volume seemed to be at like 1. Plus hitting volume buttons didn't show volume level.

A very bad bug if you don't hear an alert.








Sent from my iPhone using Tapatalk
 

TheSkyIsFalling

Learning to Fly
Beginner User
Joined
Feb 7, 2016
Messages
1,368
Reaction score
1,817
Definitely a bug. I have the volume set and almost never change it. (when I do I vary between 6-7).

The alert volume seemed to be at like 1. Plus hitting volume buttons didn't show volume level.

A very bad bug if you don't hear an alert.








Sent from my iPhone using Tapatalk

K I didn’t update so I’m still on us16.
 

Discord Server

Latest threads

Forum statistics

Threads
80,854
Messages
1,229,115
Members
20,489
Latest member
Ttamak
Top