360c PSL issue? (1 Viewer)

Is PSL working on your 360c?


  • Total voters
    4

rmreid15

Lifetime RDF Contributor
General User
Lifetime Premium Member
Joined
Oct 27, 2015
Messages
27
Reaction score
12
Location
Western TN
Is anyone else not seeing the PSL, just curious?
My 360c connects to my cars wifi hot spot (2.4ghz) I get the white window with 2 -- but no PSL. Checked and the 360c shows connected - Sent it back to Escort and it still does not work.
PSL works on escort live just fine, but its not something I use daily.... Any thoughts
 

RadarSammich

Selective listening expert
Advanced User
Joined
May 1, 2017
Messages
1,188
Reaction score
1,551
Location
Arizona
I dont run EL much because it mutes below PSL.
 

rmreid15

Lifetime RDF Contributor
General User
Lifetime Premium Member
Joined
Oct 27, 2015
Messages
27
Reaction score
12
Location
Western TN
So I am lost ..... Escort replaced my 360c with a new device and PSL still does not work?
Details:
18 Mustang GT with built in wifi hotspot (verified working with multiple devices)
Samsung S10+ running Android 9.0
Deleted and reinstalled EL App
Verified subscription is good until 2023
I do not use EL App all of the time (only for updating wifi hotspot password which changes periodically)
Noticed EL App PSL works fine?
Unpaired 360c and re-paired BT connection
PSL box is white with 2 dashes
360c confirms it is connected to wifi hotspot
Database updates download without issue
Ran fine on 1.8 and PSL worked, 1.9 and no PSL

Anyone have any ideas?
 
Last edited:

ron topa

Road Terror- ICU watching
Beginner User
Premium Member
Joined
Jul 31, 2018
Messages
369
Reaction score
356
Location
Duluth, GA
So I am lost ..... Escort replaced my 360c with a new device and PSL still does not work?
Details:
18 Mustang GT with built in wifi hotspot (verified working with multiple devices)
Samsung S10+ running Android 9.0
Deleted and reinstalled EL App
Unpaired 360c and re-paired BT connection
PSL box is white with 2 dashes
360c confirms it is connected to wifi hotspot
Database updates download without issue
Ran fine on 1.8 and PSL worked, 1.9 and no PSL

Anyone have any ideas?
I have the same issue. They say that its because my RD isn't sitting out where it can get the info from the satellites above. But it used to work fine where its sitting in my car now. I think its something related to the last FW update to 1.9 myself. So I live with it hoping that another FW 2.0 comes out and corrects the issue. Nothing to solidly base my answer on, just knowing that it worked fine then it docent now. Just my 2 cents worth.
 

rmreid15

Lifetime RDF Contributor
General User
Lifetime Premium Member
Joined
Oct 27, 2015
Messages
27
Reaction score
12
Location
Western TN
I have the same issue. They say that its because my RD isn't sitting out where it can get the info from the satellites above. But it used to work fine where its sitting in my car now. I think its something related to the last FW update to 1.9 myself. So I live with it hoping that another FW 2.0 comes out and corrects the issue. Nothing to solidly base my answer on, just knowing that it worked fine then it docent now. Just my 2 cents worth.
I agree, worked fine with 1.8, now with 1.9 it does not.... I have asked Escort for Technical Assistance or to roll back to 1.8
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 0)

Discord Server

Latest threads

Latest posts

Social Group Activity

Forum statistics

Threads
76,734
Messages
1,168,773
Members
19,693
Latest member
STguy
Top