YaV1 video to see why I cant push my sweeps.

Joe Solano

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 10, 2018
Messages
7
Reaction score
2
Its driving me crazy that I can push my sweeps and load them up , it does have costume if you see the video how I do it unload my settings using tools tab. But I watch the videos and you guys just have the little pink paper that shows the arrow to load the setting and it loads it. I use tools tab and it loads the v1 settings, when when I want to load my sweeps I cant, and they dont appear in the main screen like you guys video shows. Anyway way I did a video ,maybe someone will take the time to see what setting I have wrong that's causing that. By the way I'm running the newest version.
 

Attachments

mikedotd

Arrow Enthusiast
Advanced User
Premium Member
Joined
May 6, 2012
Messages
3,161
Reaction score
4,947
Location
New England
I don't think this really needed it's own thread and could have been posted in your previous thread asking for help.

Watching the video when you're on the "Custom Sweeps" screen it shows your 33.8, 34.7, 35.5 profile as green, which means it's applied. I think the problem is a display bug that's preventing it from being shown below your V1 settings profile name on the Alerts tab.

What kind of phone is this and what version of Android are you running?
 

Joe Solano

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 10, 2018
Messages
7
Reaction score
2
I don't think this really needed it's own thread and could have been posted in your previous thread asking for help.

Watching the video when you're on the "Custom Sweeps" screen it shows your 33.8, 34.7, 35.5 profile as green, which means it's applied. I think the problem is a display bug that's preventing it from being shown below your V1 settings profile name on the Alerts tab.

What kind of phone is this and what version of Android are you running?
I'm using note 8. And sorry for reposting it.
 

Bloovy One

Advanced User
Lifetime Premium Member
Joined
Feb 8, 2016
Messages
4,011
Reaction score
7,836
Location
Western NC
I hope this is appropriate here;
When I used YaV1, I had issues pushing sweeps with v2.04. I worked around it by using Valentine's app and then letting YaV1 read the existing config and saved that.
That might not be the same issue, but, maybe it will spark some ideas.
 

Joe Solano

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 10, 2018
Messages
7
Reaction score
2
I hope this is appropriate here;
When I used YaV1, I had issues pushing sweeps with v2.04. I worked around it by using Valentine's app and then letting YaV1 read the existing config and saved that.
That might not be the same issue, but, maybe it will spark some ideas.
Thanks but it didnt work. The only thing is I'm gonna borrow some of my co workers android phones and i will install the app see if it works . It might be some update or something on my phone that's all I can think because I follow everything to the T and still does the same thing.
 

Discord Server

Latest threads

Latest posts

Forum statistics

Threads
80,858
Messages
1,229,216
Members
20,489
Latest member
Ttamak
Top