Waze router connection problem

Discussion in 'Passive Countermeasures' started by XDA, Oct 13, 2018.

  1. XDA

    XDA PSL +5 Intermediate User

    Messages:
    255
    Likes Received:
    322
    Country:
    United States
    Joined:
    Oct 22, 2015
    Location:
    Texas
    I have been experiencing router connection problems on Waze. Anybody else?
     
  2. westwind77

    westwind77 Premium Member Advanced User Premium Member

    Messages:
    1,536
    Likes Received:
    2,144
    Joined:
    Dec 7, 2016
    Yes, tonight it pulled up the map fine for for a good hour or more could not complete routing directions.
     
    XDA likes this.
  3. midd

    midd Premium Member Advanced User Premium Member

    Messages:
    2,265
    Likes Received:
    1,316
    Country:
    United States
    Joined:
    Sep 18, 2011
    Location:
    First and First, the Nexus of the Universe
    Happens to me on 3.7.8 from time to time.
     
  4. Super Dave

    Super Dave I'm invisible Intermediate User Premium Member

    Messages:
    452
    Likes Received:
    498
    Country:
    Virgin Islands, U.S.
    Joined:
    Jun 1, 2014
    Location:
    Kentucky
    Yes very slow to acquire signal, sometimes a couple of minutes or more before route starts. Very annoying and it never did that before about 6 months ago.
     
  5. Alfa38

    Alfa38 Premium Member Beginner User Premium Member

    Messages:
    136
    Likes Received:
    143
    Joined:
    Oct 13, 2018
    It happened to me yesterday, but it connected after maybe 5 min
     

Share This Page