Post & Get Your User Bars Here!

Dave G

Born to lead, At breakneck speed
Beginner User
Joined
Dec 27, 2018
Messages
661
Reaction score
1,200
Location
Myrtle Beach, SC
tried a bunch of different methods to get banners working. 4 out 5 are done but no matter what I try... and i've tried everything... i can't get the android auto banner to work in my signature... but i can get it to work in this post using the same formatting ? that doesn't make sense to me...

View attachment 135373
I've been trying to design a DFR9 banner. Haven't had a lot of luck with a design yet. If I do I would post it for others to you. I've had 2 banners disappear from my signature. Go figure :mad:
 

InDecay

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 20, 2019
Messages
39
Reaction score
56
Location
Phoenix, AZ
Cannot get non {rdfi} tags to work, BBcode on or off.
hrTyrvS.png

EqsFAKv.png

Yet they work in posts here...
 
Last edited:

dawnofashes656

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 26, 2019
Messages
5
Reaction score
5
I made a V8 userbadge for any new edge owners.
2004 v8 userbadge.png

Post automatically merged:

Now Im having issues with the {IMG}not saving. { means = [
 
Last edited:

riseboi

The Martian
Advanced User
Lifetime Premium Member
Joined
Sep 28, 2018
Messages
921
Reaction score
2,371
Location
South Florida

dawnofashes656

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 26, 2019
Messages
5
Reaction score
5
Unsure what I'm doing wrong, but it's still not saving the wraps I'm doing with the bars.
Post automatically merged:

115537.png

111757.png

userbar27.jpg

4847.d3c8aa88c5ced62c02d555488076b046.png

137103.png


yet they work here
 

dagwag77

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 24, 2019
Messages
15
Reaction score
21
Location
NYC Area
Woo, I think my bars are working!!

Edit: well - some of them
Code:
[ATTACH=full]111804[/ATTACH]
(Escort Max Ci) isn't working... any ideas?
 
Last edited:

riseboi

The Martian
Advanced User
Lifetime Premium Member
Joined
Sep 28, 2018
Messages
921
Reaction score
2,371
Location
South Florida
Woo, I think my bars are working!!

Edit: well - some of them
Code:
[ATTACH=full]111804[/ATTACH]
(Escort Max Ci) isn't working... any ideas?
Instead of using

Code:
[ATTACH=full]111804[/ATTACH]
use

Code:
[img][https://www.rdforum.org/index.php?attachments/111803/[/img]
 

Attachments

Last edited:

dagwag77

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 24, 2019
Messages
15
Reaction score
21
Location
NYC Area
@riseboi Thanks for the help but I'm still messing something up...

Also, I keep seeing "You do not have permission to view this page or perform this action." when I click on links to some threads, but I'm assuming its because I'm a newb?
 

dagwag77

Learning to Drive
General User
Joined
Dec 24, 2019
Messages
15
Reaction score
21
Location
NYC Area
It doesn't seem to like the code? In the signature editor text box, the Max CI image bar is showing up... but not in my signature on posts...bizarre
 

Attachments

moneychanger

PSL +5
Intermediate User
Lifetime Premium Member
Joined
Nov 16, 2011
Messages
364
Reaction score
402
Location
Birmingham, Alabama
I saw someone with a "Theia in waiting' or something like that. I thought it was great bar. Anyone know how to get it?
 

riseboi

The Martian
Advanced User
Lifetime Premium Member
Joined
Sep 28, 2018
Messages
921
Reaction score
2,371
Location
South Florida
I saw someone with a "Theia in waiting' or something like that. I thought it was great bar. Anyone know how to get it?
There is a stickied/pinned thread in the Radenso subforum with official and member created userbars.

 

DaKa

Learning to Drive
General User
Joined
Apr 24, 2019
Messages
7
Reaction score
7
Where can I find a TMG signature?
Thanks
 

Discord Server

Latest threads

Latest posts

Forum statistics

Threads
81,097
Messages
1,232,465
Members
20,549
Latest member
bennie gibbins
Top